G & Partners, s.r.o., Mudroňova 29, 040 01 Košice
0917 610 333
 
  • Ochrana osobných údajov
    pre prevádzkovateľov informačného systému

    ktorým je v zmysle § 4 ods. 2 písm. b) zákona o ochrane osobných údajov „každý, kto sám alebo spoločne s inými vymedzí účel spracúvania osobných údajov, určí podmienky ich spracúvania a spracúva osobné údaje vo vlastnom mene"

  • Prečo si vybrať práve nás?

    • projekty spracované našou spoločnosťou spĺňajú všetky požiadavky vyplývajúce zo zákona a vyhlášky, prešli niekoľkými kontrolami Úradu na ochranu osobných údajov SR
    • dlhoročné skúsenosti
    • množstvo spokojných klientov
    • osobný prístup
  • Novinka - nové nariadenie v oblasti ochrany osobných údajov – GDPR

    Ako ste sa už iste dopočuli, v súčasnosti ochrana osobných údajov v celej Európskej únii prechádza zásadnou zmenou, ktorá sa v nemalej miere dotkne všetkých sfér spoločenského života. Vyvrcholí 25.05.2018, odkedy sa začne v praxi uplatňovať nové Nariadenie o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov č. 2016/679 („GDPR“), pričom sankcie za porušenie budú oproti terajšiemu zákonu o ochrane osobných údajov 100-násobne vyššie – až do 20.000.000 €!

    CHCEM SA DOZVEDIEŤ VIAC

  • Plnenie funkcie zodpovednej osoby

    V rámci našich služieb, Vám ponúkame výkon funkcie zodpovednej osoby, ktorej povinnosť vymenovania pre niektoré subjekty ukladá priamo Nariadenie – GDPR.

    CHCEM SA DOZVEDIEŤ VIAC

  • Prečo sa ochrana osobných údajov týka aj Vás?

    - spracúvate osobné údaje fyzických osôb ( napr. zákazníkov, klientov, odberateľov, zamestnancov, pacientov, žiakov, študentov, hostí, členov, stravníkov, žiadateľov, uchádzačov o zamestnanie a pod.) ?

    - spracúvate osobné údaje na počítači pripojenom na internet ? (v programe, v rámci elektronickej komunikácie a pod.) ?

  • Prečo sa ochrana osobných údajov týka aj Vás?

    - prevádzkujete kamerový systém ?

    - spracúvate navyše aj osobitnú kategóriu osobných údajov – t.j. zvlášť citlivé osobné údaje ako rodné číslo, zdravotný stav, vierovyznanie, rasový alebo etnický pôvod, členstvo v odborových organizáciách, občianskych združeniach, politických stranách či hnutiach ?

  • Prečo sa ochrana osobných údajov týka aj Vás?

    - spracúva vo Vašom mene osobné údaje iný prevádzkovateľ? (napr. externá účtovná firma, BOZP technik, súkromná bezpečnostná služba) ?

    Pokiaľ áno, sme tu pre Vás! Neváhajte nás kontaktovať!

  • Certifikát solventnosti

    UPOZORNENIE: Prioritou našej spoločnosti je ľudský prístup a spokojnosť našich klientov. Patríme medzi 9% firiem pôsobiacich na území Slovenskej republiky, ktoré sú držiteľom Certifikátu solventnosti. Znamená to, že sme prešli hodnotením, ktoré sa vykonáva z hľadiska ekonomických výsledkov, z hľadiska pozície na trhu a to ako na území celej krajiny tak v zohľadnení pozície na trhu v rámci regiónu a ďalších parametrov (ako firma nemáme žiadne registrované dlhy, nie sme v insolventnom riadení, konkurze alebo likvidácii, nemáme záväzky viac ako 30 dní po lehote splatnosti, máme priaznivé skóringové hodnotenie, pravidelne publikujeme finančné výsledky v Zbierke listín). Zaraďujeme sa teda medzi stabilné, seriózne a spoľahlivé spoločnosti, ktoré si plnia všetky záväzky a povinnosti voči štátu. Certifikát je potvrdením pozície našej spoločnosti na trhu aj z hľadiska dôveryhodnosti, stability a serióznosti.

Ponuka

Vypracovanie bezpečnostného projektu v zmysle zákona

NR SR č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z. a súvisiacej dokumentácie priamo na podmienky spracúvania osobných údajov vo Vašej organizácii

 

  • projekty spracované našou spoločnosťou spĺňajú všetky požiadavky vyplývajúce zo zákona a vyhlášky, prešli niekoľkými kontrolami Úradu na ochranu osobných údajov SR
  • naša spoločnosť má dlhoročné skúsenosti v odbore a spracovala dokumentáciu pre niekoľko stoviek spokojných klientov rôzneho typu
  • len od začiatku tohto kalendárneho roka sme vypracovali viac než 600 bezpečnostných projektov pre rôzne subjekty, od škôl a školských zariadení cez obce, mestá, správcov bytových domov, zdravotnícke zariadenia, firmy, až po veľké podnikateľské koncerny a ústredné orgány štátnej správy
  • každému z projektov bola venovaná osobitná starostlivosť a bol vypracovaný individuálne, presne podľa potrieb konkrétneho prevádzkovateľa

 

Je dôležité si uvedomiť, že na vypracovanie bezpečnostného projektu nie je možné použiť všeobecnú šablónu, ktorá nemusí obsiahnuť všetky náležitosti, ktoré zákon vyžaduje. Bezpečnostný projekt musí byť vypracovaný s ohľadom na konkrétne podmienky spracúvania osobných údajov, ktoré z hľadiska personálneho, technického, organizačného, finančného vybavenia sú u každého prevádzkovateľa špecifické, teda iné.

Spracovanie Bezpečnostného projektu ochrany osobných údajov a súvisiacej dokumentácie si vyžaduje odbornú znalosť Zákona o ochrane osobných údajov a súvisiacich právnych predpisov.

Dlhoročné skúsenosti

Využite naše dlhoročné skúsenosti v oblasti ochrany osobných údajov pri spracovávaní bezpečnostných projektov ochrany osobných údajov pre niekoľko stoviek prevádzkovateľov informačných systémov.

Videli ste už naše nové logo?

G & Partners, s.r.o.

Mudroňova 29
040 01 Košice

Mobil: 0917 610 333, 0903 608 164
E-mail: info@ochranaosobnychudajov.eu

PhDr. Jana Géciová - spracovateľ, školiteľ, audítor informačnej bezpečnosti podľa normy ISO/IEC 27001:2005
Kde nás nájdete:

(c) 2010 - 2014. G & Partners, s.r.o. Všetky práva vyhradené.
Created by CTS Europe s.r.o.